Iconic Tower

OpenVRT - 2018

Op een dag kregen we een mailtje van de OPENVRT. Op zo’n moment krijg je wel even adrenaline 🙂

 

“Wij zijn Kim en Camille van OpenVRT. We zijn een community voor jong, digitaal mediatalent tussen de 18 en de 34 jaar en worden ondersteund door VRT. We doen vanalles: events organiseren, workshops leiden om tot nieuwe ideeën te komen en onze communityleden laten samenwerken met VRT merken. We hebben een video die dat heel duidelijk uitlegt: https://www.facebook.com/openvrt/videos/847618295407823/

 

Op 25 april komen er een heel stel jongeren tussen de 16 en de 23 jaar naar VRT om workshops te volgen, talks te horen en kennis te maken met verschillende diensten binnen VRT in een soort van Talent Booth. Wij staan met OpenVRT in die talent booth en willen mensen die bij ons langskomen graag een kaartje meegeven dat in het oog springt, hen in toffe copy uitnodigt om een profiel aan te maken in onze database op www.openvrt.be of ons te liken op FB. Want we hebben gratis events, gratis workshops en samenwerkingen waar een vergoeding en coaching aan vasthangt voor hen. 

 

Wij vinden jullie kaartjes en illustraties de max! Daarom dat we bij jullie komen aankloppen om te horen of jullie het zouden zien zitten om voor ons een kaartje te ontwerpen. Wij dachten aan een concept waar op de voorkant een toffe illustratie en copy staat en op de achterkant iets meer uitleg. Maar we staan open voor alles!

 

Het zou tof zijn mocht het een mengeling zijn van jullie stijl en op de achterkant misschien iets met onze huisstijl.”

 

Zo gezegd zo gedaan en toen schoten er allerlei concepten door onze hoofden waar uiteindelijk de iconische VRT-toren de hoofdvogel schoot. Et voila het resultaat.

Voorkant – Achterkant