Levi’s® Collab

Levi's - July 2018

Als Belgische ambassadeur voor de Levi’s® PRIDE collectie ontwierp de Belgische designstudio Kaart Blanche drie verschillende designs speciaal voor de “I AM______” T-shirts.

 

Kaart Blanche is een platform van Lars Lagaisse en Timo Delorge die niet alleen business partners zijn maar ook hun leven delen als koppel. Als koppel weten ze hoe belangrijk de strijd van de LGBTQ+ community is en daarom wilden ze meteen ook deel uitmaken van dit project. Ze zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde grafische designs, van een speciale verjaardagskaart of poster tot logo’s en branding. Hun inspiratie halen ze bij celebrity culture, films, dieren en dit allemaal met een stevige portie humor. Voor de samenwerking met Levi’s® kregen ze ‘carte blanche‘ om enkele sterke LGBTQ+ statements uit te werken voor de “I AM______” T-shirts.

 

Het design ‘Pride of you’ stelt het kloppende LGBTQ+ hart voor en verwijst trots naar wat de community al bereikt heeft en nog wil doen. Het is een herinnering van het verleden en een viering van de toekomst. Met ‘Here to make a difference’ wil Kaart Blanche mensen aanmoedigen om te blijven streven naar gelijke rechten. De ‘Out & About’ gaat over de essentie van het leven: jezelf kunnen zijn overal en met iedereen ongeacht geaardheid, religie of afkomst.

 

Op zaterdag 28 juli tussen 12u en 17u kunnen fans bij aankoop van de “I AM______” T-shirt (€29,95) een van de Kaart Blanche designs er gratis op laten printen in de Levi’s® Store Kammenstraat 39 in Antwerpen. Daarnaast krijgt iedereen een overheerlijke special edition Levi’s® Pride eclair van Chezclaire erbij.

 

View this post on Instagram

Come together. . This Saturday from 12-5 PM you can customize your I AM t-shirt for free together with @kaartblanche at Kammenstraat 39, Antwerp. And with this purchase comes a delicious Levi’s Pride eclair by @chezclaire.be. ? . Equality always fits. What’s your story? Share with the hashtag #LevisPride.

A post shared by Levi's Belgium (@levis_belgium) on